vibrationsplatta

Vibbrationsplattan kostar 35 kr
för 15 minuter. 

Bokas och betalas under menyn boka. 
Vid drop in betalas den på plats med swish 1234569778

VIBRATIONSPLATTA

ETT SÄKERT OCH EFFEKTIVT SÄTT ATT ARBETA MED BÅDE REHABILITERING, FRISKVÅRD, AVSLAPPNING, ÅTERHÄMTNING OCH STYRKETRÄNING


Träningen på vibrationsplattan ger effekter som ökad muskelstyrka, balans, koordination. Den ökar cirkulationen som underlättar återhämtning och befrämjar läkning. Med en vibrationsplatta nås även djupt liggande muskler och senor och vibrationsplattan är ett bra alternativ vid spända ryggar, och ökat fettförbränning för överviktiga hundar m.m.
Vibrationsplattan utför svängningar på mellan 5-30 hertz/sekund, och dessa rörelser ger en vibrerande effekt på hela kroppen och gör att musklerna växlar mellan spänning och avslappning.

Vibrationsplattans effekter är att den ökar blodcirkulationen, minskar smärta, reducerar stress, ökar återhämtnings förmågan, stimulerar läkning, upprätthåller inre organ som tarm och mage, normaliserar muskulär obalans, stimulerar brosk mellan benleder, ökar muskelstyrkan, ökar balans och koordination och släpper spänningar i muskler och leder.

Vibrations träning görs med fördel med 1-3 dagars intervaller,men det går bra att använda den dagligen. Tänk på att stegra träningen och börja på lägre frekvenser och kortare intervaller i början.

VIBRATIONSTRÄNA INTE VID:
-DRÄKTIGHET
- AKUT TROMBOS
- ALLVARLIG HJÄRT/KÄRLSJUKDOM
- HORNHINNELOSSNING
- NYOPERERAD HUND
- ÖGONPROBLEM
- NAVELBRÅCK
- AKUT INFLAMMATION
- TUMÖR
- PROTESTER
- EPILEPSI
- ALLVARLIG BENSKÖRHET
- WOBBLER SYMTOM
- VISSA TYPER AV DISKBRÅCK