Våra intruktörer

matilda bäckman

Jag har hållit på med agility i ca 8 år. Jag har 2 hundar Icko och Mazi som jag kör agility med och både Mazi och Icko är i klass 3. Med Icko och jag har tävlat både i Junior landslaget och Svenska Mästerskapen och på Ungdoms-Sm kom jag 3:a med Icko och på 2:a plats i Klass 1 med Quizz. 2023 var jag var uttagen att tävla för Sverige i WAO World Agility Open i Holland, och vi slutade på en 6:e plats i total placeringen när alla lopp slagits ihop och 10:e plats i den individuella klassen.  

gunilla blomqvist

Jag har hållit på med agility i 12 år och har gått instruktörs utbildning i agility. Jag har 4 hundar, Bella, Ari, Gerda och Ebba och 3 av dem tränar och tävlar jag agility med. Vi tävlar i klass 3 med alla 3 hundarna och har kvalat in till SM i ett par år. 

vickie berggren brink 

Jag blev färdig hundinstruktör i början av 2020 och har sedan dess utökat sin utbildning med att blir rallylydnadsinstruktör. Med min jaktlabrador Harry tränar och tävlar jag i rallylydnad och lydnad/bruks. Vi har de senaste åren provat på många olika hundsporter och kurser  såsom apportering, hoopers, allmänlydnad och rallylydnadskurser i alla 4 klasser."Hundträning skall vara en rolig sak jag gör med min hund. Jag försöker alltid att se till att min hund lyckas. Och jag snålar inte med hundens belöning".  

Hanna christiansdottir

Daria skrypytsia

Jag heter Daria Skrypytsia. Jag flyttade från Ukraina till Sverige för 1,5 år sedan. Jag har 10 års erfarenhet av agility. Med min första hund Brend (beagle) blev vi Ukrainsk agility mästare både 2014 och 2015. Från 2016 började vi representera Ukraina på en internationell arena. Sedan 2017 till 2019 var jag en konstant medlem av Ukrainas landslag på AWC med min första bordercollie Cheddar. 2020 blev jag inbjuden till den första och enda arenan i Ukraina "Run for it" vilket utvecklade min karriär till att vara såväl tränare som idrottsman. Samma år började jag träna min nya valp-bordercollie Brie. Som bara 2,5 år gammal visade hon otroliga resultat. Jag slutar aldrig att delta i agility seminarier och workshops för att förbättra mina kunskaper och bli en bättre tränare för mina elever. Alla våra framsteg inom agility som vi har gjort med Brie under de här åren motiverar mig att börja träna och dela med mig av min erfarenhet.

Anneli bengtsson 

Jag är utbildad nosework instruktör och Doftprovs domare i nosework. Jag har även gått hoopers instruktörs utbildning 2020. Jag har 2 hundar Loi och Pepp, Loi som gillar nosework och hoopers och Pepp som jag kommer träna och tävla i nosework och agility. Med Matildas Icko tränar och tävlar jag även rallylydnad när det finns tid att låna honom till det och vi är fortsättningsklassen.