Våra intruktörer

matilda bäckman

Jag har hållit på med agility i ca 8 år. Jag har 3 hundar Icko, Quizz och Mazi som jag kör agility med. Mazi och Quizz är i klass 1 och Icko är i klass 3. Med Icko och jag har tävlat både i Junior landslaget och Svenska Mästerskapen och på Ungdoms-Sm kom jag 3:a med Icko och på 2:a plats i Klass 1 med Quizz.  

gunilla blomqvist

Jag har hållit på med agility i 12 år och har gått instruktörs utbildning i agility. Jag har 4 hundar, Bella, Ari, Gerda och ?? och 3 av dem tränar och tävlar jag agility med. Vi tävlar i klass 3 med alla 3 hundarna och har kvalat in till SM i ett par år. 

vickie berggren brink 

Jag blev färdig hundinstruktör i början av 2020 och har sedan dess utökat sin utbildning med att blir rallylydnadsinstruktör. Med min jaktlabrador Harry tränar och tävlar jag i rallylydnad och lydnad/bruks. Vi har de senaste åren provat på många olika hundsporter och kurser  såsom apportering, hoopers, allmänlydnad och rallylydnadskurser i alla 4 klasser."Hundträning skall vara en rolig sak jag gör med min hund. Jag försöker alltid att se till att min hund lyckas. Och jag snålar inte med hundens belöning".  

Hanna christiansdottir

Anneli bengtsson 

Jag är utbildad nosework instruktör och Doftprovs domare i nosework. Jag har även gått hoopers instruktörs utbildning 2020. Jag har 2 hundar Loi och Pepp, Loi som gillar nosework och hoopers och Pepp som jag kommer träna och tävla i nosework och agility. Med Matildas Icko tränar och tävlar jag även rallylydnad när det finns tid att låna honom till det och vi är fortsättningsklassen.